Idag har jag..

Varit på långpromenad med min hund Agaton, sedan har jag mest varit hemma och mest tagit det lugnt faktist. Jag var också ute och tog lite fina höstbilder, och lite bilder på Agaton.
Har precis varit och kollat på två jättebra filmer på tv, vet inte riktigt vad dem hette, men bra var dem i alla fall.

Imorgon är det söndag och hela höstlovet har gåttt övedrivet fort!!!! Det ända jag tänker på just nu är hur det kommer att gå på spanskan på måndag. Hade velat flytta det tills på fredan, men får se hur det blir med det. Det kanske är skönare att få det gjort kanske...

Aja, nu ska jag hitta en annan bra film att kolla på..får se vilken det blir :)




XOXO //
Marthunee.blogg.se

Vackert asså!!! Och så stämmer det ju också :)





you don't...















Godmorgon

Jag har varit på en långpromenad med Agaton, jag och Tobbe. Lägger senare upp bildern på skorna då jag tagit bilderna, ha det gött så länge :)



Tröööööött!! :(





Skorna syns imorgon

Lägger upp en bild på dem imorgon, såg kommentaren nu så, och min egna kamera har inga batterier i sig så det får bli imorgon :)

Idag

Heej, har kollat färdigt på idol och eftersnacket. Tyckte det var synd att Erika åkte ut faktist, ville hellre ha ut Rabi. Han var inte alls bra. ↓

Ikväll kommer jag mest bara kolla på film och ligga i min säng, troor jag ;) Jag är förkyld också, så orkar inte göra så jättemkt, jättesnorig, ovanligt seg och ont i halsen.

Usch, snart är det skola också, eller så farligt är der egentligen men jag vill sova ut känner jag bara, men snart är det väl jullov? XD, hehe ;)


Vad har hänt mer idag?

Ja, idag har jag bland annat varit ute med min hund Agaton, tillsammans med min brorsa Tobias. Jag var också med min mamma och köpte ett var Uggs, bruna och fodrade, jättesköna! Känner att det är dags att ta fram lite varmare kläder nu faktist. Jag har också fått en ny jacka. En svart med päls på luvan, jättevarm. Det har mest bara varit en lugn dag, så..ganska skönt faktist.       


Mat+tv

Jag kommer snart att äta, och det blir hemmagjort pizza! Mums ;)
Samtidigt kollar vi på Idol 2009 <3





GLOBEN NÄRMAR SIG!!!!


spicecomments.com...( jättesöta bilder )















Fredag nu

Heeej!!

Jag sov faktist inte så bra, eller jag vaknade runt 7.00 och var jättevarm. Men sedan somnade jag om igen och vaknade vid 10.00 ungefär. Men,men!

Idag har jag än så länge varit och köpt ett par skor, ( till )! HAHA har ganska många skor nu ;) Men har också köpt, eller jag och min mamma, köpte med oss bakelser hem som vi snart ska äta, Jag,pappa,mamma och Tobbe =)

Och vad händer ikväll? Jo det är IDOOOOOOOOOOL!!!! :D 

Uppdaterar senare och lägger upp lite bilder ;)
så söööööt!!!!!! ♥

TAGEN FRÅN SPICECOMMENTS.COM

jättetrött!!

Känner mig ganska trött just nu, så ska nog sova när som helst.

Några bilder





Världens sötaste bild!!


(Om ni som är med på bilden inte tycker om att den syns här, skriv det direkt när ni ser detta!!)





Tycker om den här bilden, hittade den faktist när jag kollade igenom alla mina bilder. Den togs en fredag, kommer inte ihåg datum(??) men i alla fall!! Vi hade det riktigt roligt, och vi åt oxfile och myste galet med 1,5 kg godis XD det kan inte bli bättre? eller? Aja, vi kollade senare på kvällen, eller natten?? På saw ll men inte så länge eftersom vi var såå trötta ;)
Tyckte verkligen om den kvällen :D Hoppas att det kan hända lite oftare bara, skulle vara roligt. 

Det planerades att vi skulle göra någonting imorgon, eller inte planerades, vi pratade om att göra någonting, men det blev inte så..men en annan dag är jag ganska säker på. :)
Aja, bilden är suuuupersööt och jag älskar personerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥ Okey förutom den blonda längst fram, det e jag XD MEN ÄLSKAR MIG OCKSÅ FAKTIST SÅ, ALLA !!!♥

snart fredag!!!


Imorgon är det fredag!!!!Längtar verkligen till Idol nu!!! 

Kommer nog också snart att få hem två biljetter tilll idolfinalen i globen, då vi blir plaserade på bästa parkett längst fram :D Helt underbart! Jag ska dit med min underbara kompis Elin <3 vi kommer att ha det helt fantastiskt. men frågan är, när kommer biljetterna? :O HAHA, jorå men dem kommer väl innan finalen får vi ju båda hoppas på, annars har man slängt iväg en hel del pengar ;)




Videoinlägg?

Vem är det som vill att jag ska göra videoinlägg? Jag skulle vara tacksam om personen kunde skriva namn, tack :)

Ja, jag har klippt mig och slingat mitt hår, det blev helt ok, men kommer aldrig att färga bort mitt blonda hår!!!! Om jag tröttnar på de bruna silingorna får jag väl bara färga det helt blont. :)

Lägger inte upp någon bild nu iaf.


Klippnings dags


Imorgon ska jag klippa mig :D Roligt va? ;) haha!

Är det nån som har några förslag på om jag ska klippa det kort eller ha kvar samma längd, eller kanske raka av mig allting, haha. Nej så långt får det inte gå. Så om du har några förslag, kommentera! =)






Frågestund

Kommer svara på allting imorgon, eller senare ikväll. Hinner inte med frågorna nu i alla fall.

Frågestunden

Imorgon kommer jag att ha svarat på era frågor, kl.13.00 är allt färdigt!! 



Kan någon i alla fall att försöka vara seriös? HAHAHAH





Fråga vad ni vill!!!


RSS 2.0