Jättetrött!

Jag vet inte varför men jag brukar kunna vara uppe till typ halv tre utan att bli trött ibland..men visa dagar orkar jag knappt vara uppe någonting alls..aja! Ska iaf sova nu så..
                                                                     ♥

Vad händer ikväll då?

Jag ska mest sitta hemma och mysa med en film  eller någonting liknande! Har inte större planer faktist. Men Har vart ute på en promenad med min vovvis, men vad ska ni göra ikväll då? Någonting speciellt?

Hemma!



Kom hem för kanske 10 minuter sen, som sagt har varit och jobbat idag med min pappa..=) Men det här får bara bli ett kort inlägg för jag har lite annat att göra just nu!                                                                                                                                

Tidig morgon!


Ska gå upp 06.15 imorgon så ska sova tidigare idag än vad jag brukar göra, för er som undrar så ska jag följa med min pappa och jobba =)
Men eftersom jag vet att jag inte kommer att blogga någonting mer nu under kvällen så skriver jag godnatt nu!

Men ni får ha det jättebra så hörs vi imorgon! 

Kraaaam!! ♥

sol,vind och vatten!







Jag har varit och badat ungeför hela dagen! Kom hem för kanske 5 minuter sedan. Hade i alla fall med mig min hund , det är en Shih-Tzu som är två år gammal. Det va ganska skönt i vattnet faktist..kanske runt 22-23°.  Hade med mig min kamera så tog lite fotton , ville lägga ut en bild på honom. Men ni får ha det bra så hörs vi senare.  ♥

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan, sov riktigt bra inatt! Skönt att sova ut. Börjar i skolan om exakt en vecka nu.  Fast det är bara ett litet upprop på kvällen..lite onödigt faktist men skönt att börja på en onsdag! Då är det ändå bara tre skoldagar sedan helg!  Ska i alla fall börja i 9:an vilket innebär att jag snart ska välja gymnasium..lite läskigt när man tänker på hur fort tiden går..men ska försöka att få så bra betyg som möjligt. Har inte bestämt helt vilket gymnasium jag sa gå på men detvet jag nog om nån månad eller så..                                     

sista inlägget för idag!

Känner mig ganska trött just nu, så ska nog sova när som helst. 

                                

hmmm?

♥ Sitter här och bestämmer vilken film jag ska kolla på..hmm?

Aja, mendan kan jag faktist säga att jag mår riktigt bra och att jag snart ska krypa ner i min varma mjuka säng och kolla på en bra film, det är så härligt!!


Det är nog det jag gör nästan varje kväll innan jag går och lägger mig..okej inte varje men nästan! Kolla på en film så jag blir ännu tröttare och sen är det bara att sova sött!

Men ni får ha det bra medan jag myser och kollar på nån film.
Kraaaaaaaaaaaam!! ♥

Äntligen skrivs det här!

Hej där! Nu sitter jag här framför datan och hade faktist lust att skriva lite i min blogg. Har tidigare under dagen varit i stan med min mamma för att shoppa kläder. Det va riktig roligt =) Fick också reda på när jag kom hem att mitt nässmycke hade kommit, vilket jag blev riktigt glad över..trodde jag aldrig skulle få den"! Den ser i alla fall ut som en blomma med sju små diamanter runt..



Godmorgon!

Har precis ätit frukost, så passar på att skriva lite i bloggen, nu när jag har tid med det. Idag kommer det inte att hände någonting speciellt, kommer mest sitta hemma.  Men jag försöker iaf få till en shysst design, frågan är bara när? Jaja, det lär bli om några dagar!

Älskar verklligen sånna här dagar, när man vaknar upp och ser hur solen skiner och när man ser att det står +23 grader ute. Så kommer nog att vara ute heladagen i solen, vill bli lite brunare. Men bloggar sen, ha det bra kram!

Hej igen!

Nytt inlägg här! Sitter just nu och kollar på en film i mitt rum, mysigt sådär. Imorgon är det måndag i alla fall, hoppas jag får mitt nässmycke jag beställt.=) Veckorna går så fort på sommarn, och snart börjar skolan igen, ska börja i 9:an yippie!! Men kommer inte att uppdatera någonting mer under kvällen så godnatt!=)

Ny design?

Jag har än så länge bara ett tema, men bloggen ser iaf finare ut än vad den gjortde igår! 
Jag har bett om hjälp om designen så jag får se hur det blir med den..men hoppas på det bästa! =)


Ni får ha det bra sålänge iaf!! Så uppdaterar jag mer snart! =)

Om mig

Jag heter Martina Carlsson och lever mitt liv i stockholm. Jag är 15 år gammal och är född den 6 mars 1994. Mina intressen är i stort sätt att dansa, djur och bara sitta framför datan. Tycker också om att vara med kompisar och min familj. Varför jag skaffade blogg var för att jag tyckte det verkade intressant och ska nu testa om det är någonting för mig. Men det kommer jag nog att märka ganska fort.  

Första inlägget!

Sitter här framför datan och har precis skaffat blogg, hade tänkt att kolla hur det fungerar om  det är någonting roligt att hålla på med. Klockan är 01.59 och ska nu kolla runt lite om det går att fixa till en snygg design, för nu är bloggen så gott som död. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0